Cauti un profesionist in domeniul tau de activitate?

Probabil ca noi l-am intalnit DEJA!

Angajatori

Nu trebuie sa iți mai bați capul cu procesul de recrutare (Anunțuri pe diferite canale de recrutare, organizare interviuri, teste psihologice, teste de evaluare a competentelor, adunare documente etc.). Noi îl facem pentru tine sigur, eficient și cel mai important: Mai ieftin!

 

Fără avans! Nu plătești nimic pana nu angajezi persoana potrivita.

 

Am adunat o baza de date consistenta:

 -persoane care au cunoștință avansate de limbi străine (Engleza, Germana, Franceza, Italiana, Greaca, etc).

 -persoane care au cunoștințe avansate de operare PC: (MsOffice, SAP, Autocad, Arhicad, Adobe, etc).

 

Avem o gama variata de profesii: muncitori calificați respectiv necalificați din urmatoarele domenii:

-management;

-vanzari;

-economic (consultanti fonduri europene si achizitii publice);

-constructiilor (Buldo-excavatoristi, Montatori retele externe(electric, canalizari, fierari, dulgheri, betonisti, zidari, tencuitori, montatori gresie, faianta, marmura, instalatori, electricieni,  zugravi, rigipsari, tamplari, montatori usi ferestre pvc, etc;

-meseriasi: lacatusi(montatori si mecanici), sudori, instalatori;

-operatori cnc;

-depozite (depozite flori, hale ambalare si etichetare, motostivuitoristi);

-textile (tesatori, confectioneri);

-telecomunicatii (tehnicieni, testeri, ingineri), etc;

-ingineriei de executie si de proiectare (Electrice, Instalatii, Constructii civile), etc;

-alte domenii.

 

Contactează-ne și scrie-ne ce anume dorești sa angajezi și noi cautam în baza de date pentru tine. Dacă persoana pe care o cauți nu se afla in baza noastră de date, noi lansam o campanie de marketing continuata cu o sesiune de interviuri care au ca scop identificarea candidatului potrivit nevoilor companiei tale.

 

Construim oferte personalizate pentru fiecare client în parte, în funcție de numărul de persoane solicitate, dificultatea cererii, perioada de absorbtie a candidatului, si pachetul de beneficii oferit candidatului, si perioada de garantie.

Pentru companiile care doresc sa angajeze ocazional un numar restrans de candidati avem urmatoarea oferta:

 - Un comision fix (50% din comisionul total)facturat la data incheierii contractului indivitual de munca, sau la data inceperii activitatii in cadrul companiei angajatorului sub orice forma ( training, perioada de proba, etc). Pretul comisionului variaza in functie de numarul de persoane, abilitatile necesare, cunostinte de limbi straine. Acest tip de colaborare este insotit de o luna de garantie.

- Un comision fix(50%   din comisionul total)facturat la data incetarii perioadei de garantie.

Servicii suplimentare:

  • Garanție : Înlocuirea unui candidat in cazul in care acesta se dovedeste a nu fi compatibil cu pozitia pe care o compania ta o pune la dispozitie cu posibilitate de prelungire a perioadei de garantie.

  • Redactare/Livrare documente: Ex: (Cazier, copii acte/diplome, fise post etc)  Serviciu gratuit pentru orice candidat angajat prin intermediul agentiei noastre.


 Pentru companiile care doresc in mod constant candidati si doresc o colaborare lunga si productiva putem oferi un serviciu de recrutare cu garantie permanenta pentru acele pozitii.

Putem oferi un sistem de plata lunar pentru acele pozitii. Sub aceasta forma de colaborare noi mentinem in permanenta deschise diverse canale de cautare de personal interesat de cautarea unui loc de munca. In situatia in care un candidat inceteaza activitatea din orice motiv, pentru acea pozitie revenim cu recomandari noi. In situatia in care nu mai doriti sa mentineti acea pozitie ocupata, plata pentru acea pozitie inceteaza.

 * IMPORTANT! Noi ne dorim un trai decent pentru persoanele care apelează la serviciile noastre de consiliere si orientare în cariera în cadrul procesului de recrutare și plasare la locul de munca, și din acest motiv nu acceptam pachete de beneficii mai mici de  de 1800 RON Net în tara și 1300 Euro Net în străinătate.

Oferim si cerem seriozitate

  • Dorim sa avem parte de cooperare si comunicare eficienta cu tine.

  • Pe parcursul colaborarii, vei primi prin email un update saptamanal care va contine informatii legate de campania de marketing si statusul proiectului in general.

  • Dorim sa avem o conversatie telefonica cu dumneavoastra saptamanal despre proceduri.

Pentru solicitari de servicii din partea agentiei noastre va rugam sa completati formularul de mai jos. Va rugam sa ne scrieti pe scurt cu ce anume va putem fi de folos.

Formular solicitare servicii

Contact:

telefon: 0757043404

e-mail: consilierejob@gmail.com

  • Facebook Black Round