Personal in domaneiul constructiilor in Germania si Olanda

Cautam personal calificat si necalificat pentru a lucra in domeniul constructiilor in Germania sau Olanda.

Dulgheri, Fierari, Betonisti, Zidari, Tamplari, Montatori Acoperisuri, Montatori structuri acoperisuri, Rigipsari, Faiantari, Tencuitori ( Manual si automat), Zugravi, Instalatori retele externe (canalizari, cabluri), Pavaje, Strazi, etc.. Primim saptamanal oferte noi de joburi. Incepere imediata sau in viitorul apropiat.

 

Cerinte:

 

- Limba engleza sau germana la nivel conversational ( in cazul in care este vorba de o echipa, macar o persoana din echipa trebuie sa satisfaca aceasta conditie).

- Masina personala (fiecare echipa trebuie sa aiba in mod obligatoriu masina personala pentru a se putea deplasa de la cazare la punctul de lucru). Persoanele posesoare de masina nu trebuie neaparat sa aiba cunostinte de limbi straine.

 

Oferim:

 

-Cazare gratuita asigurata de angajator la hoteluri, pensiuni, case de vacanta;

-Asigurare medicala;

-Decontam primul transport din Romania.

 

Salarizare:

 

- Salariu cuprins intre 450-500 Euro Net pentru 40 de ore lucrate in functie de proiect si meserie.

Pentru a aplica te rugam sa trimiti completezi un formular de aplicare job, si daca ai un CV apasa butonul Upload pe formular si ataseaza-l. Orice persoana care se potriveste descrierii de mai sus este contactata telefonic si va primi prin e-mail oferta ferma pe care angajatorul o pune la dispozitie.

  • Facebook Black Round